Luisteren naar je eigen fluisteringen

Inspiratiegesprekken

 

 

Door alle drukte om ons heen en in ons eigen hoofd verliezen we regelmatig het contact met onszelf, met ons weten, met onze eigen fluisteringen.

Dit is een uitnodiging om samen met Jan Jaap te onderzoeken welke fluisteringen in jou gehoord willen worden. Is er een stem? Geeft je lijf je signalen af? Leef je het leven dat bedoeld was te leven? In de rol die op je lijf geschreven is? Met de mensen die bij je passen en je inspireren?

 

Dit zijn vragen waar Jan Jaap in z’n eigen leven al heel lang mee bezig is en geleid hebben tot diepe keuzes in z’n werk, z’n geliefde, waar hij woont en welk leven hij wil leiden.

Z’n zoektocht bracht hem bij meditatie, intuïtieve ontwikkeling, energetische bewustwording. Hij volgde een opleiding tot coach-counselor op zingevingsvraagstukken. Hij verdiepte zich in de tantra. En z’n zoeken brachten hem bij Marieke en tSoeteZod. 

Hij is wars van zweverigheid, en probeert in alle mildheid een praktische spiritualiteit te leven, verbonden met de natuur en met zichzelf

 

En hij nodigt jou uit om in de wilde natuur van tSoeteZod in gesprek te gaan om samen uit te vinden wat er allemaal in jou leeft.

 

Praktisch:

Bel voor een afspraak 06-22203890 of stuur even een mailtje: j.j.korevaar@kpnmail.nl

 

Locatie: tSoeteZod. Als het even kan buiten op het land. En anders in de coachingsruimte.

 

Vorm: gesprekken van anderhalf uur.
Je kan kiezen voor 1 gesprek of een reeks gesprekken

 

Kosten: 100,- per keer

Als je meer kan missen 125,- en als je wat krap zit 75,-

 

 

Meer informatie

Jan Jaap Korevaar 0622203890

Meld je aan

10 + 11 =