Luisteren naar je eigen fluisteringen

verbinden met de natuur en met jezelf

Opladen in de natuur, midden in de randstad.

Zaterdag om 10.00 uur kom je aangereden. Verwelkomd met een kopje thee of koffie en een rondleiding over het land. Jij zoekt zelf een plekje waar jouw tent komt te staan.
Je ontmoet  de andere deelnemers, een groep die ook behoefte heeft aan wat vertraging en genieten van de natuur.

Het weekend is voor jou. Een weekend waar je mag zijn wie je bent. 

In de dagen wisselen stilte, rust, plezier en avontuur elkaar af. Alle programmaonderdelen vinden plaats in de natuur. Onze ervaring is dat de natuur de verbinding met jezelf versterkt.

Samen zorgen we voor een weekend waar iedereen uithaalt wat die nodig heeft.

’t Soete Zod is een stuk ruige natuur midden in het Vechtplassengebied tussen Amsterdam en Utrecht.

Een plek om heerlijk in te verkeren en je te verbinden met de natuur en met jezelf

Dag Opladen 

Een dag opladen, met korte oefeningen en meditaties, een stilte wandeling op het land, lekker bewegen en dat alles zo veel mogelijk buiten in de natuur van het Soete Zod.

Praktisch:

  • Aankomst om 8:30 met koffie en thee, waarna we om 9:00 uur beginnen met het programma.
  • We sluiten de dag om 17:00 uur.

De prijs is 99, – incl. btw.
Er wordt een vegetarische lunch geserveerd.

 

Data & tickets dag “luisteren naar je eigen fluisteringen”:

Worden nog gepland

Weekend “Luisteren naar je eigen fluisteringen”

 

Het weekend bestaat uit een gevarieerd programma van (geleide) meditaties, een vroege stilte wandeling, spelen, èn met tijd voor jezelf. En dat alles lekker buiten in de natuur en wellicht op-en in het water.

Praktisch:

  • Aankomst zaterdag ochtend vanaf 9.30. Er staat dan koffie of thee  voor je klaar. Je zoekt een plekje voor je zelf meegebrachte tent en zet ‘m op.
  • Aanvang programma: 11.00. Afsluiting zondag 17.00 uur
  • Alle maaltijden zijn vegetarisch. Als je speciale voedingswensen hebt, houden we daar rekening mee.
  • We vragen je om enkele kleine klusjes te doen zodat we het weekend samen dragen.

De prijs is 195,- excl. Btw. Dit is inclusief verblijf en eten en drinken.

 

Data & tickets weekend “Luisteren naar je eigen fluisteringen”:

za-zo  19 en 20 augustus 2023  

Geef je op per mail of telefonisch bij Leonoor of Jan Jaap: contactgegevens onderaan deze pagina.

Wie begeleiden?

Leonoor Stroink

Leonoor Stroink

Leonoor heeft in 2016 ervaren wat de continue druk van presteren en stress op haar gezondheid had en dat is voor haar het moment geweest om het pad van zelfbewustwording en zelfliefde te verkennen. In 2021 begon zij voor zichzelf met als missie ‘mensen begeleiden in hun ontwikkeling en hun levenen werkgeluk te vergroten’.

Het mooiste aan haar werk vindt ze om een omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien en ontwikkelen tot de beste en gelukkigste versie van zichzelf. Verbinding is een grote drijfveer in Leonoor haar werk: wanneer we verbonden zijn met ons hart en vanuit daar met alles om ons heen dan ontstaat er een enorme bron van innerlijke kracht en liefde.

Jan Jaap Korevaar

Jan Jaap Korevaar

Jan Jaap heeft een lange staat van dienst als directeur in het bedrijfsleven. Evenzo lang verkende hij het spirituele pad. Dit leidde tot een verlangen om vanuit een praktische spiritualiteit een andere vorm van leiderschap in de wereld te zetten.  Drie jaar geleden begon hij daarom zijn bedrijf Companywhisperer.

Met deze retraites gaat een diep verlangen van Jan Jaap in vervulling om zijn inzichten te delen en deelnemers te helpen zich meer te verbinden met de natuur en met zich zelf.

Ik zou de oplaaddag op ’t Soete Zod iedereen willen aanraden het is een geweldige dag op een prachtige plek.
Vanaf het begin af aan voel je je heel welkom en veilig door de organisatie en rust die Jan-Jaap en Leonoor neerzetten.
Ik deed mee in groepsverband, de andere deelnemers waren voor mij onbekend maar het onbekende werd vakkundig weggenomen door Jan-Jaap en Leonoor.
Ik  had nog nooit eerder zo iets gedaan maar wil het iedereen aandraden, een dag in prachtige natuur met oefeningen die je leren naar jezelf te luisteren maar je ook handvatten meegeven om dit thuis te blijven doen.
Jan-Jaap en Leonoor zijn echt goed in wat ze doen en zetten hiermee echt een prachtige dienst neer.

Koos Wabeke (34)

Ik heb een ontzettend fijne dag gehad bij Leonoor en Jan-Jaap. ’t Soete Sod is een plek waar je makkelijk de waan van de dag achter je laat. Leonoor en Jan-Jaap creeërden een veilig groepsgevoel. Daardoor stonden we als groep vanaf de eerste oefening open voor elkaar. Ik vond het een bijzondere ervaring die me stof tot nadenken heeft gegeven. Ik raad iedereen aan om jezelf, of iemand die het goed kan gebruiken, een oplaaddag kado te doen.

Sara de Bruin (36)

Op “t Soete Zod namen Jan Jaap en Leonoor me mee naar de rust, zowel in de prachtige locatie als in mezelf. De dag was een mooie herinnering aan de schoonheid rust. Ik heb vaak nog de neiging om veel te doen en de prikkels extern op te zoeken, maar tijdens deze dag lag de focus op de binnenwereld en daar herontdekte ik weer dat ik niet veel (of eigenlijk niets) hoef te doen om de vrede te ervaren in mijzelf. Door allerlei mooie oefeningen die Jan Jaap en Leonoor samen goed begeleiden kom je in de groep tot mooie dingen. De chemie tussen Jan Jaap en Leonoor is mooi en oprecht en dat zet een mooi begin van de dag in. Dagen als deze worden door sommigen als een luxe gezien, maar het is echt een verrijking voor jezelf en daarmee voor je omgeving. Met alle kennis, aandacht en de prachtige locatie die zij te bieden hebben raad ik het iedereen aan om er eens heen te gaan en mee te doen.

Nick Waelberz (23)

Een dag in de natuur, volledig in het teken van zelfonderzoek en mindfulness. Wat ervaar je nu en wat zijn je verlangens? Welke stappen kan je nemen om beter op één lijn met jezelf te komen? Leonoor en Jan Jaap helpen je op weg. Leg de telefoon opzij en je werk bij je werk en maak een connectie met jezelf op ‘t Soete Zod!

De retraîtedag bij Leonoor en Jan Jaap voelde als een warm welkom. Een warm welkom uit een druk chaotisch leven met taakjes om te doen. Daar op ’t Soete Zod was er ultieme rust. Het voelde gelijk alsof ik in een andere wereld instapte. De begeleiding van Jan Jaap en Leonoor was ontzettend fijn. Ze voelden precies aan wat er op welk moment nodig was en speelde goed in op de groepsdynamiek.. Ik zou iedereen een dagje op ’t Soete Zod aanraden.Pas als je weer terug thuis bent, weet je hoe ongelofelijk nodig je het had. ❤️

Britt Franken (23)

Wil je mee een dagje opladen op ‘t Soete Zod? Ik wist niet wat ik me daar precies bij moest voorstellen maar een verzorgde dag in de natuur doorbrengen, sprak me wel aan. Het stukje land bleek inderdaad prachtig en de rust kwam vanzelf naar me toe.

Toch moesten we ook aan het werk. Middels meditatie, schrijf en doe oefeningen hebben Leonoor en Jan Jaap ons begeleid om een stukje van onszelf te ontdekken. Uit het hoofd en in het lijf is het credo. Ik vond het heerlijk om het hoofd tot stilstand te brengen en alleen maar even te voelen. Leonoor en Jan Jaap creëren een prettige en open sfeer en weten de juiste vragen te stellen om je verder op weg te helpen. Met frisse energie en een gevoel van dankbaarheid ben ik huiswaarts gekeerd.

En niet onbelangrijk, de lunch was heerlijk!

Ps. Je hoeft geen bomen te knuffelen (maar het mag wel

Carissa de Wit (35)

Meer informatie 

Leonoor Stroink 0623168452
Jan Jaap Korevaar 0622203890

Heb je een vraag? Stel hem hier:

11 + 9 =