Opladen in de wilde natuur van ’t SoeteZod

Opladen in de wilde natuur


Herken je dat? Je ervaart werkdruk, maakt geen tijd voor jezelf, voelt je gestrest, raakt continu overprikkeld, wordt overmand door onverwachte emotionele buien, geïrriteerd en je hebt moeite om in te checken bij jezelf. Je bent het contact met jezelf kwijt.

Niet goed voelen betekent vaak verkeerde keuzes maken. Als je niet goed kunt voelen wat je voelt, worden keuzes vaak bepaald door wat je niet wilt, in plaats van wat je diep van binnen wél wilt. Je wilt geen angst voelen en zet daarom niet die stap, die je diep van binnen wel wilt zetten. Je wilt geen onrust of stress ervaren en blijft daarom doen wat je doet. Maar als je doet wat je deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Deze retraite kan voor jou een prachtige start van het nieuwe jaar worden . Je creëert een moment van stilstand en bezinning. Je onderzoekt alleen, en met de andere deelnemers ,wat echt belangrijk is voor jou en hoe je dat kan omzetten in concrete stappen. Pas als je naar je eigen kern kunt luisteren, kan je krachtig naar buiten treden.

Dat kan op de 5e (in de kerstvakantie) en 26 januari op ’t Soete Zod.

’t Soete Zod is een stuk ruige natuur midden in het Vechtplassengebied tussen Amsterdam en Utrecht. Een plek om heerlijk in te verkeren en je te verbinden met de natuur en met jezelf.

Aankomst op woensdag om 8:30 met koffie en thee, waarna we om 9:00 uur beginnen met programma. We sluiten de dag om 17:00 uur.

Eenmalig is de prijs is 149,- excl. btw om het jaar goed te starten. Dit is inclusief een vegetarische lunch.

Inschrijven kan via door een mail te sturen naar leonoorstroink@gmail.com of met het formulier hieronder.

Afhankelijk van de Covid-maatregelen verplaatsen we de dag, in overleg met jullie agenda. Hopelijk tot in januari en vergeet je kaplaarzen niet!

 

 

Meer informatie

Leonoor Stroink 0623268452

Jan Jaap Korevaar 0622203890

Meld je aan

9 + 4 =